Smakebiter fra programmet Bokdagen 2015

Faglig program

Det faglige programmet tar for seg både de store, overgripende temaene og utfordringene i bransjen og andre mer spesifikke temaer som er aktuelle for ansatte i forlag og bokhandlere. Gjennomgående er de kreative og nyskapende historiene og debattene fra ulike aktører som har gjennomført prosjekter eller har ideer som kan utfordre og inspirere andre.

Programleder Svein Tore Bergestuen vil lede oss gjennom Bokdagen. Dagen er delt i to hovedbolker, og i første bolk tar vi for oss ytringsfrihet. I denne bolken blir det blant annet panelsamtale om boka og ytringsfrihet, hvor blant andre William Nygaard, Brit Bildøen og Ola Wahlin vil delta. I tillegg kommer Robert Mood, Sidsel Vold og Nina Johnsrud for å snakke om frykt. I andre bolk ser vi nærmere på den digitale utviklingen i bransjen. Her vil vi få presentert «best cases» fra ulike hold, og det hele blir oppsummert i en panelsamtale ledet av Marta Breen.

Dette er bare et utvalg av det som skal skje under det faglige programmet, snart lanserer vi hele programmet!

Sosial samling

Etter at det faglige programmet er avsluttet går vi over til den mer uformelle og sosiale delen av programmet. Det blir servert tapas og utover kvelden får vi utdelingen av Gullboken 2015.  Festen og minglemulighetene fortsetter utover sommerkvelden!

Meld deg på her: http://bokdagen.no/pamelding/